PSG devine tot mai populară în Asia. Fanii chinezi au făcut cozi la autografe



029 июля 2014
foto: imageprest.com

Acum câţiva ani, Paris Saint-Germain nu era cunoscută deloc în China. Acum campioana Franţei adună mii de fani în tribune chiar şi la antrenamente. În timpul pregătirilor către un meci amical din Beijing, fanii chinezi l-au aplaudat în picioare pe suedezul Zlatan Ibrahimovic şi au făcut cozi ca să primească un autograf de la jucătorii echipei franceze.

Zlatan Ibrahimovic şi colegii săi s-au antrenat pe stadionul din Hong Kong, în prezenţa a aproximativ o mie de fani. Antrenamentul a avut loc în ajunul amicalului cu formaţia Kitchee, din campionatul intern. Campioana Franţei s-a impus în acest meci cu 6-2, iar vedeta naţionalei Suediei a reuşit un hat-trick.

"Este o echipă care s-a remarcat pe piaţa transferurilor. Cei mai renumiţi jucători sunt Zlatan Ibrahimovic şi Lucas Moura, care sunt foarte cunoscuţi în Asia", a spus inginerul TV, Kennedy Chong.

"Cred că acest meci se va asemăna la audienţe cu finala Cupei Mondiale din 1998, când Zinedine Zidane şi Franţa au învins Brazilia cu 3-0", a menţionat producătorul TV, Yin Chan.

Cu puţini ani în urmă, PSG era o necunoscută în Asia. Acum, câţiva zeci de fani au stat minute în şir în rând doar pentru a obţine un autograf de la campionii Franţei.

Deşi sunt bucuroşi de o astfel de întâmpinare, jucătorii sunt nemulţumiţi de clima din China.

"Este dificil să joci aici din cauza căldurii. Trebuie să ne adaptăm la faptul că transpirăm aşa de mult. Cred că la meciul de la Beijing va fi şi mai cald. Însă terenurile de aici sunt perfecte", a mai spus jucătorul PSG Van Der Wiel.

După meciul de la Hong Kong, PSG va continua turneul asiatic cu o vizită în capitala Chinei, unde se va juca ediţia din acest an a Super Cupei Franţei. În acest meci, PSG va juca cu Guingamp.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑