Ion Caras a anunţat lotul final pentru amicalul Ucraina - Moldova



029 августа 2014
Foto: barbati.md

Antrenorul echipei naţionale, Ion Caras, a dezvăluit detaliile înţelegerii dintre FMF şi Federaţia ucraineană de fotbal, privind amicalul Ucraina - Moldova. După ce Paraguay i-a refuzat, ucraineanii s-au trezit într-o situaţie disperată. Astfel, potrivit lui Caras, negocieri nu s-au purtat deloc, iar decizia a fost luat timp de câteva ore.

Chiar dacă vor avea ocazia să-şi încerce forţele cu selecţionata aflată pe locul 22 în topul FIFA, tricolorii nu sunt la fel de optimişti ca selecţionerul şi înţeleg foarte bine de ce sud-americanii au renunţat să joace amicalul la Kiev.

În lotul final al lui Caras au rămas 26 de jucători, cu zece mai puţini decât fuseseră convocaţi iniţial. Selecţionerul a renunţat în mare parte la fotbalişti din campionatul intern, totuşi, nu mai puţin de şapte jucători de la Zimbru au rămas în lot.

Stranierii care nu s-au mai regăsit în lotul final sunt portarul Ceahlăului, Nicolae Calancea, Simion Bulgaru, de la echipa kazahă Irtîş, şi Igor Picuşciac, de la Amkar Perm.

Principalul obiectiv în meciul cu Ucraina va fi pregătirea pentru preliminarii, în care echipa naţională are ca obiectiv calificare la Europene.

Echipa se va reuni sâmbătă la centrul de pregătire al selecţionatelor de la Vadul lui Vodă. Amicalul Ucraina - Moldova va avea loc pe 3 septembrie, iar deja pe 8 septembrie, selecţionata va juca primul meci din calificările pentru EURO 2016, în deplasare, cu Muntenegru.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑