EXCLUSIV Tănase nu uită de Steaua: "A avut ghinion în Europa. Nu îi stă nimeni în faţă în Liga 1



029 августа 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Tănase nu uită de Steaua:

Cei şase ani petrecuţi la Steaua şi-au pus amprenta pe cariera lui Cristi Tănase. Ajuns vara aceasta în China, la Tianjin Teda, fostul căpitan a suferit la eliminarea "roş-albaştrilor" din cupele europene. Tănase s-a calificat de fiecare dată cu bucureştenii în grupe - o dată în UEFA Champions League şi de cinci ori în Europa League.

"Am văzut meciul. Au avut şi puţin ghinion. Dacă aveau noroc, se puteau califica. Nu cred că au fost Partizan şi Rosenborg peste ei. Am văzut meciurile şi ca joc Steaua a fost peste Partizan şi Rosenborg.

Pentru Steaua, fiecare an e o dezamăgire dacă nu se califică în Champions League sau Europa League. Steaua an de an joacă în Europa şi e normal să fie o dezamăgire pentru ei, pentru toată lumea de acolo", a declarat mijlocaşul de 28 de ani în exclusivitate pentru Digi Sport.

Acum, Steaua este la trei puncte de podium, fără victorie pe teren propriu după opt etape.

"O să fie mai liniştiţi. O să se gândească numai la meciurile din campionat şi o să aibă rezultate mult mai bune. Să se concentreze pe campionat şi să îl câştige. Nu are cine să le stea în faţă.

Îmi doresc ca fanii să revină lângă echipă. Înainte când veneau şi erau 40-50.000 în tribune, nu ne stătea nimeni în faţă. Era un al 12-lea jucător pe teren. Sper să se întoarcă cât mai repede. Jucătorii de fotbal au nevoie de suporteri", a adăugat fostul piteştean.

Singurele trofee din cariera lui Tănase au venit în "roş-albastru" - trei titluri, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑