ÎN MEMORIAM Justin Wilson. Maşina pilotului a fost condusă pe podul Golden Gate din San Francisco



029 августа 2015
Foto: blackflag.jalopnik.com

Pilotul Justin Wilson, care a decedat la începutul acestei săptămâni, continuă să fie comemorat de colegii săi. Experimentatul pilot, Marco Andretti a condus maşina cu numărul 25 al lui Wilson pe podul Golden Gate din San Francisco. Andretti a fost urmat de alţi piloţi din IndyCar.

"Evident, este cel mai nefericit moment din acest gen de sport. Cred că de această părere sunt toţi piloţii. Justin a fost cea mai bună persoană pe care am întâlnit-o vreodată. Nu a avut niciodată dușmani, ci doar prieteni", a spus pilotul Scott Dixon.

Foştii colegi al regretatului Wilson au mai programat câteva acţiuni de comemorare. Veteranul Oriol Servia a anunţat că va conduce maşina lui Wilson pe circuitul Sonoma, iar cei de la Honda vor contribui cu bani pentru fondul "Copiii lui Wilson", înfiinţat pentru a ajuta cele două fiice ale pilotului.

Justin Wilson a murit la spital, după accidentul suferit duminică în timpul cursei de Indycar de la Pocono, Statele Unite ale Americii. Accidentul a survenit în cel de-al 179-lea tur din cele 200 ale cursei. Americanul Sage Karam s-a izbit de un parapet de protecţie, iar în urma impactului o bucată din monopostul său s-a desprins, lovindu-l pe Wilson.

Acesta a intrat în comă, iar marţi dimineaţă a decedat la spital.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑