Infrangeri pentru nou promovate: Speranta Nisporeni si Petrocub Hancesti, puse la respect de Dinamo-Auto si Zaria Balti - VIDEO



029 августа 2015

Spectacol total in aceste clipe pe stadionul Zimbru din capitala, acolo unde se desfasoara un nou El Clasico al Moldovei. Zimbru Chisinau intalneste rivala de moarte Sheriff Tiraspol. Intre timp, ieri, noupromovatele Speranta Nisporeni si Petrocub Hancesti au fost puse la respect de Dinamo-Auto si Zaria Balti.

 

Revelatia inceputului de sezon, Speranta Nisporeni a avut parte de un start perfect si in duelul de ieri, din deplasare cu Dinamo-Auto. Echipa lui Cristian Efros a deschis prima scorul prin Secrieru, in minutul 17, care a profitat de o iesire hazardata a portarului.1 la 0 a fost si scorul pauzei.


In partea secunda gazdele au reusit totusi sa intoarca rezultatul. Mai intai in minutul 58, Dumitru Volosin a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, ca apoi dupa alte 13 minute, Dinamo-Auto sa iasa si in avantaj, dupa golul lui Vladislav Ivanov. 


In prelungiri atacantul gazdelor Vadim Cemartan s-a remarcat si el, iar Dinamo Auto se impune cu 3 la 1 si reuseste a doua victorie a sezonului. Dupa acest succes Dinamo-Auto urca pe locul 5 in Divizia Nationala, in timp ce Speranta Nisporeni e pe locul 3.Tot ieri, cealalta noupromovata, Petrocub Hancesti a suferit si ea infrangere, 1 la 5 in deplasarea de la Balti, cu Zaria. 


Pentru Zaria, atacantul Gheorghe Boghiu a reusit o dubla, iar celelate goluri ale baltenilor, le-au apartinut lui Nicolae Josan, Lassina Dao si Vadim Rata. Pentru Petrocub, Cosmin Surdu a reusit un eurogol. Gratie victoriei categorice, scor 5 la 1, Zaria a adunat 7 puncte in clasament si a intrecut-o pe gruparea Petrocub, care are un punct, mai putin.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑