Chipul lui Lionel Messi a fost pictat pe un perete al şcolii din oraşul său natal Rosario (VIDEO)



029 августа 2015

 

După ce a fost ales cel mai bun jucător al sezonului trecut în Europa, Messi a avut parte de surpriză în oraşul său natal, Rosario. Pe unul dintre pereţii şcolii în care a învăţat vedeta Barcelonei a fost pictat chipul fotbalistului.

Portretul lui Messi a are o dimensiune de 40 de metri pătraţi, iar pentru pictarea acestuia a fost nevoie de 1500 de litri de vopsea.

Messi a învăţat în această şcoală până la vârsat de 13 ani, atunci când a ajuns la Barcelona. Profesoara acestuia se mândreşte că şcoala a devenit celebră datorită superstarului argentinian.

"Leo, la fel ca mulți dintre copiii care au trecut prin această școală, a fost un elev de-al meu, pe parcursul multor ani. El este cel care a făcut această școală cunoscută în întreaga lume, chiar și pe mine m-a făcut celebră, însă şcoala şi fără mine este foarte cunoscută", a spus profesoara lui Messi, Andrea Sosa.

Portretul lui Messi a fost realizat de cunoscutul pictor, Paulo Consentino. Acesta a mai pictat chipurile şi altor fotbalişti ai Barcelonei, Neymar şi Luis Suarez.

Din 2011, Lionel Messi este ambasador al oraşului său natal. El a declarat atunci că se va întoarce să locuiască la Rosario după ce se va retrage din fotbal.

De-a lungul carierei, Messi a câştigat toate trofeele posibile cu Barcelona, însă nu a câştigat niciun titlu cu naţionala Argentinei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑