Administratorul judiciar al Rapidului contestă schimbarea lui Ganea! „Nu mi-am dat avizul!”



029 сентября 2014

 

**VIDEO** Administratorul judiciar al Rapidului contestă schimbarea lui Ganea! „Nu mi-am dat avizul!”

Oficialii Rapidului au anunțat luni încetarea colaborării cu Ionel Ganea, precizând că noul antrenor al giuleștenilor va fi Marian Rada, care va conduce antrenamentele programate marți (DETALII AICI).

Intrată în direct la Digi Sport, în cadrul Fotbal Club, Cristina Andronache a precizat însă că nu este de acord cu decizia adoptată de Valerii Moraru. Administratorul judiciar al vișiniiilor a adăugat că este nevoie inclusiv de acordul său pentru ca o asemenea măsură să poată fi valabilă:

„Nu am cunoștință că s-a produs o schimbare a antrenorului. Aflu de la dumneavoastră știrea. Știu că erau zvonuri despre o astfel de schimbare și cred că acesta era motivul pentru care dl Moraru dorea să avem o întrevedere. Cum a întârziat și nici nu mi-a răspuns la telefon nu ne-am mai întâlnit.

Chiar dacă o decizie este luată de administratorul special, acesta trebuie să aibă și avizul meu. Nu mi-au adus la cunoștință ca vor să facă acest lucru. Domnul Moraru mi-a zis doar că vrea să ne vedem, nu și de ce. Am văzut doar declarațiile din presă. Nu mi-a cerut nici măcar un acord verbal. Nu putem spune că a încălcat legea pentru că nu avem un act de demitere, dar nici în cazul domnului Manea sau al ofițerului de presă nu a făcut asta. Trebuia ca actele să fie supuse avizului meu pentru anularea sau respectarea lor”. 

Cristina Andronache a lămurit și care era situația contractuală a lui Ganea la Rapid:

„Eu nu sunt de acord să fie demis Ionel Ganea. Demiterea înseamnă o denunțare unilaterală, deci trebuie plătite despăgubiri, dar o anumită sumă nu este prevăzută în contract, deci trebuie să plătim valoarea lui până la final. Clauza cu numărul de puncte nu este o portiță prin care domnul Moraru să-l poată demite pe Ionel Ganea, chiar dacă a fost încheiat în acest fel contractul, cu un barem de 17 puncte în primele 10 etape.

La inițiativa domnului Moraru și cu acordul meu, pentru că în acel moment nu exista un administrator special, s-a făcut un act adițional, iar obiectivul lui Ganea a fost ca după tur să fie în primele 10 echipe ale campionatului. Eu cred totuși că vor avea înțelepciunea să ajungă la un acord dacă tot vor să renunțe la serviciile lui Ionel Ganea”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑