LIVE SCORE& Cornella - Real Madrid 0-1. Varane a deschis scorul. Meciul e ÎN DIRECT pe Digi Sport 2



029 октября 2014

**LIVE SCORE&VIDEO** Cornella - Real Madrid 0-1. Varane a deschis scorul. Meciul e ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

LIVE TEXT

Min 10. GOOOOL REAL MADRID! Varane a deschis scorul printr-o lovitură de cap, după centrarea lui James Rodriguez din corner

Min 9. James Rodriguez a trimis o centrare cu exteriorul, Khedira venit în viteză a lovit cu capul, însă portarul gazdelor a reușit să rețină

Min 1. A început partida

UPDATE: Echipele de start:

Cornella: Iñigo - Pere, Borja, Pelegri, Arnau - David, Gomez; Caballe, Gallart - Boniquet, Josele. 

Real Madrid: K. Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Arbeloa - James, Khedira, Illarramendi, Isco - Chicharito, Benzema

Atacantul Cristiano Ronaldo nu va juca miercuri în meciul tur din 16-imile de finală ale Cupei Spaniei la fotbal cu Cornella, echipă din divizia a treia, informează cotidianul L'Equipe.

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a decis ca jucătorii Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Toni Kroos şi Luka Modric să nu facă deplasarea în Catalonia, la fel ca şi Gareth Bale, Fabio Coentrao şi Jese, accidentaţi.

Costaricanul Keylor Navas ar trebui să fie titularizat în poarta madrilenilor, în timp ce mexicanul Javier "Chicharito" Hernandez ar trebui să-l completeze pe Karim Benzema în atacul echipei.

”Îi voi odihni pe Iker Casillas, Pepe - care e suspendat -, Kroos, Modric și Cristiano. În această seară vor juca Navas, Arbeloa, Carvajal, Varane, Nacho, James, Khedira, Illara, Isco, Chicharito și Benzema”, a dezvăluit Carlo Ancelotti.

Partida Cornella - Real Madrid are loc în această seară, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, cu fazele VIDEO pe www.digisport.ro. Returul este programat pentru data de 17 decembrie, pe Santiago Bernabeu. Tot miercuri, Sabadell joacă pe teren propriu cu Sevilla, în 16-imile Cupei Regelui.

Sursa: Agerpres

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑