Echipa britanică de Formula 1 are urgent nevoie de investitori, altfel riscă să rămână fără licenţă



029 октября 2014
Foto: theguardian.com

Problemele pentru Caterham continuă. Echipa britanică de Formula 1 riscă să rămână fără licenţă pentru sezonul viitor, dacă nu va participa la Marele Premiu din Abu Dhabi, chiar dacă între timp va găsi investitori.

Chiar dacă a ajuns al un acord cu şeful Formulei 1 să nu participe în următoarele două curse programate în Statele Unite şi Brazilia, din cauza problemelor financiare, Caterham poate rămâne fără licenţă pentru 2015.  

"Ecclestone le-a dat un ultimatum că trebuie să fie în Abu Dhabi pentru a obţine licenţa pentru anul viitor. Fără licenţă, administratorul nu poate vinde echipa, pentru că nu va mai valora nimic. Sper şi cred că echipa va fi la ultima etapă a sezonului", a declarat Eje Elgh, managerul lui Marcus Ericsson, unul dintre piloţii echipei britanice.

După ce a intrat în insolvenţă, iar administrarea echipei a fost preluată de o companie privată, acum cei de la Caterham au la dispoziţie doar câteva săptămâni pentru a găsi un investitor. Dacă vor găsi banii necesari, oficialii echipei dau asigurări că vor evolua în etapa de la Abu Dhabi,  din 23 noiembrie.

Între timp, Marcus Ericsson este în căutarea unei noi echipe pentru anul viitor. Chiar dacă nu a impresionat în acest sezon, suedezul are de partea sa avantajul unui pachet de aproximativ 18 milioane de dolari din partea sponsorilor, care ar putea fi destul de atractiv pentru unele formaţii.

Într-o situaţie similară se află şi Marussia, care va absenta de asemenea din cursă de la Austin.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑