Toulouse - Nice 2-0. Gazdele au bifat abia a doua victorie a sezonului



029 ноября 2015

**VIDEO** Toulouse - Nice 2-0. Gazdele au bifat abia a doua victorie a sezonului

2-1 cu Saint Etienne, pe 9 august, în prima rundă, din Ligue 1, era singura victorie de până acum a lui Toulouse în actualul sezon. Meciul cu Nice a curs însă perfect pentru penultima clasată din Ligue I, care s-a impus cu scorul de 2-0.

Nice a rămas în 10 oameni în prima repriză! Martin Braithwaite a scăpat singur cu portarul Hassen, care l-a doborât în careu și a fost eliminat, în minutul 28. Tot danezul a transformat apoi pentru 1-0.

Până la pauză, Ben Yedder a avut și el o mare șansă de gol, însă la vestiare s-a intrat cu avantaj minim pentru gazde. Atacantul de origine tunisiană a reușit să înscrie până la urmă (minutul 54), după ce i-a păcălit pe Bodmer și pe Cardinale și a finalizat pentru 2-0.

A fost și rezultatul final al meciului, care aduce al doilea succes în campionat pentru Toulouse, aflată pe locul 19.

Toulouse: Lafont - Somalia, Tisserand, Diop, Matheus - Bodiger ('76 Pesic), Akpa Akpro, Trejo, Machach - Ben Yedder ('83 Regattin), Braithwaite ('76 Blin)
Antrenor: D. Arribage

Nice: M. Hassen - Genevois, Bodmer, Le Marchand - Pied, Koziello, N. Mendy, Seri, Pereira ('31 Cardinale) - Ben Arfa ('77 P. Puel), Germain ('77 Benrahma)
Antrenor: C. Puel

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑