Primele reacții ale lui Bute după meciul cu DeGale: ”O să mă întorc în sala de antrenament. Voi reveni mai puternic”



029 ноября 2015

Primele reacții ale lui Bute după meciul cu DeGale: **”O să mă întorc în sala de antrenament. Voi reveni mai puternic”**

Lucian Bute (35 de ani) a pierdut, la puncte, duelul cu mai tânărul său adversar, britanicul James DeGale (29 de ani), după o decizie unanimă a celor trei arbitri: englezul Phil Edwards (117-111), canadianul Benoit Roussel (117-111) și portoricanul Nelson Vazquez (116-112), în fața a 10.000 de spectatori în sala din Centrul Videotron din Quebec.

Decizia a fost una surprinzătoare pentru presa canadiană, cel puțin, care susține că, în cel mai rău caz, ar fi trebuit ca meciul să se încheie la egalitate, 114-114, conform arbitrajului paralel.

Nici românului nu i-a venit să creadă că arbitrii au decis unanim acordarea victoriei la puncte britanicului. Acest lucru s-a reflectat în chiar prima declarație acordată de Lucian Bute, la finalul duelului cu DeGale.

”Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, cred că am făcut un meci foarte bun în această seară, am dat tot ce era mai bun din mine. Dacă judecătorii au decis să-i dea meciul, respect asta, dar abia aștept să mă întorc în sala de forță și să reîncep antrenamentele. Vreau să revin încă și mai puternic”, a spus cel care a deținut centura IBF între 2007 și 2012.

Ajuns la 35 de ani, Bute a boxat pentru a 12-a oară într-un meci de titlu mondial, în timp ce DeGale se afla abia la al doilea şi la primul în care îşi apără centura câştigată în luna mai în faţa lui Andre Dirrell, după ce a fost lăsată vacantă de Carl Froch, retras între timp. Bute a deţinut centura IBF 4 ani şi jumătate, timp în care şi-a apărat-o de nouă ori.

Şi bursele de meci au fost pe măsură: Bute a încasat 1,5 milioane de dolari, în timp ce DeGale a fost convins să meargă în Canada pentru 2,25 milioane de dolari.



 

James DeGale successfully defends his title with a unanimous decision victory over Lucian Bute #DeGaleBute

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑