PSG a omagiat printr-un video special victimele atentatelor de la Paris! ”Toți uniți! Je suis Paris!”



029 ноября 2015

**VIDEO** PSG a omagiat printr-un video special victimele atentatelor de la Paris! ”Toți uniți! Je suis Paris!”

Paris Saint-Germain este probabil clubul de fotbal care a simțit cel mai direct drama atentatelor de la Paris de pe 13 noiembrie, soldate cu 130 de morți și sute de răniți. De aceea, echipa lui Laurent Blanc a ținut să omagieze și în cele mai multe feluri victimele tragediei care a lovit Franța în urmă cu două săptămâni.

Fotbaliștii liderului din Ligue 1 au jucat, la ultimele două meciuri, cu Malmo, în Liga Campionilor, și cu Troyes, în campionat, cu tricouri cu inscripția ”Je suis Paris” (Eu sunt Paris) pe piept. Înainte de partida cu Troyes, câștigată de trupa lui Blanc cu 4-1, s-a ținut și un moment de reculegere pe arena Parc des Princes și a fost proiectat un video cu un mesaj special în fața a 45.000 de persoane.

Pe imagini s-au succedat, pe un fundal sonor solemn, imagini cu turnul Eiffel, steagul Franței, iar apoi cu vedete sportive, dar nu numai, care au ținut să transmită același mesaj puternic, de solidaritate, dar și de îmbărbătare, francezilor. De la starurile lui PSG, în frunte cu patronul, antrenorul și cei mai cunoscuți jucători, la cei ai Barcelonei, Real Madrid, Manchester United sau foști mari fotbaliști, precum și sportivi din alte discipline, s-au derulat pe ecrane chipurile lui Blanc, Ibrahimovic, Messi, Neymar, Luis Enrique, Pirlo, Nadal, Luis Suarez, Cristiano Ronaldo, Beckham, Ronaldo Nazario, David Luiz, Angel Di Maria, Zinedine Zidane, Rooney, Cavani, Totti, Vieira, Drogba, Martina Navratilova, Sharapova, Pires, Pete Sampras, Abidal, Agassi, Vieri, Cannavaro, James Rodriguez, Thiago Silva, Kevin Keegan, și mulți, mulți alții. Fiecare a ținut să transmită ori mesajul ”Je suis Paris!”, ori ”Suntem uniți”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑