Tensiune la cote înalte între Mourinho şi Diego Costa. Gestul atacantului în timpul meciului cu Tottenham



029 ноября 2015

**VIDEO** Tensiune la cote înalte între Mourinho şi Diego Costa. Gestul atacantului în timpul meciului cu Tottenham

Chelsea are un sezon foarte slab în Premier League, iar tensiunea din vestiarul campioanei Angliei a atins cote înalte. Cel mai recent exemplu că relaţia dintre managerul Jose Mourinho şi elevii săi nu mai este la fel de bună ca în trecut a venit la finalul meciului cu Tottenham, încheiat la egalitate, scor 0-0, pe White Hart Lane.

Lăsat pe bancă în ciuda faptului că, în etapa trecută, a marcat golul victoriei în meciul cu Norwich, Diego Costa a reacţionat nervos în prelungirile partidei cu Tottenham, după ce Mourinho nu l-a introdus deloc pe teren.

Atacantul transferat în vara anului trecut de la Atletico Madrid a aruncat cu maioul de încălzire în direcţia tehnicianului portughez, în timp ce se aşeza pe banca de rezerve. Gestul jucătorului de 27 de ani a venit după ce Mourinho i-a cerut să intensifice mişcările de încălzire, doar pentru a-i introduce în ultimele minute pe Kenedy şi Loftus-Cheek.

Lusitanul nu a observat gestul lui Costa, fiind concentrat asupra ultimelor minute din meci, dar a comentat reacţia jucătorului său la conferinţa de presă, în stilul care l-a consacrat.

"Diego este privilegiat, pentru că a fost ultimul jucător important care a rămas pe bancă. Este privilegiat că l-am ţinut în echipă atât de mult. Dar dacă vrea să mă rănească, nu o va face cu un maiou", a spus Mourinho.

Diego Costa nu a mai repetat prestaţiile din sezonul precedent în tricoul lui Chelsea, în actuala stagiune reuşind să înscrie doar 4 goluri în toate competiţiile. Nici relaţiile dintre brazilianul care evoluează pentru Spania şi tehnicianul londonezilor nu mai este aceeaşi ca în trecut.

De altfel, cei doi au avut un conflict şi în timpul meciului cu Maccabi Tel Aviv, din Liga Campionilor, dar Mourinho a încercat să calmeze spiritele.

"I-am spus, de la distanţă, prin gesturi, că nu sunt mulţumit de mişcările pe care le face. Şi el mi-a spus cîteva cuvinte frumoase, din locul în care se afla. Dar nimic nu s-a întâmplat", a explicat portughezul.

Evenimentele recente nu fac decât să alimenteze zvonurile care susţin că Chelsea şi Diego Costa se vor despărţi la finalul acestui sezon.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑