Donbaschet Donduşeni a încheiat prima parte a campionatului naţional pe poziţia de lider



029 ноября 2015
Foto: moldovasport.md

Donbaschet Donduşeni a obţinut a noua victorie din tot atâtea meciuri jucate în campionatul Moldovei. În derby-ul etapei a noua, Donbaschet a învins revelaţia acestui sezon, Trojans-Speranţa.

Campioana a dominat încă de la începutul meciului, iar la pauza mare avea un avantaj de 25 de puncte. Donbaschet nu i-a lăsat nicio şansă adversarului nici în partea a doua a meciului, mărindu-şi avantajul. La final, echipa din Donduşeni s-a impus cu scorul de 116-74.

"Trojans este una din primele clasate şi noi ne-am concentrat la maximum. Adversarul are o echipă foarte bună, însă ceva nu a mers la ei, iar la noi totul ne-a reuşit", a comentat jucătorul Donbaschet Eugen Nartov. 

"Probabil adversarul s-a pregătit mai bine. Noi am început foarte bine, dar pe parcurusl meciului ceva nu a mers şi de aici şi rezultatul. În comparaţie cu alte echipe Donbaschet mereu joacă la nivel. Trebuia să ne pregătim mult mai bine pentru acest meci", a spus Andrei Cojocaru de la Trojans.

Jucătorul meciului a fost Denis Melniciuk, de la Trojans-Speranţa. Acesta şi-a trecut în cont 25 de puncte.

Pentru echipa Trojans, aceasta a fost a doua înfrângere din acest sezon.

După prima parte a campionatului, Donbaschet este lider cu număr maxim de puncte. Trojans-Speranţa ocupă locul doi, iar Viva-Basket este pe locul trei.

Campionatul Naţional de baschet masculin se va relua la sfârşitul lunii ianuarie. În decembrie, echipele se vor confrunta în Cupa Moldovei. Finala din acest an va avea loc pe Futsal Arena FMF, din comuna Ciorescu.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑