Roma - Atalanta 0-2. Oaspeţii au câştigat pe Olimpico după mai mult de 12 ani



029 ноября 2015

**Roma - Atalanta 0-2.** Oaspeţii au câştigat pe Olimpico după mai mult de 12 ani

Roma este în criză. După ce a pierdut cu 1-6 pe Camp Nou în Liga Campionilor, echipa lui Rudi Garcia a fost învinsă pe teren propriu de Atalanta în Serie A TIM. Formaţia din Bergamo s-a impus cu 2-0 și a obținut astfel primul succes pe Stadio Olimpico după 12 ani și jumătate.

Gazdele au atacat permanent în prima repriză și au trecut pe lângă gol în două rânduri, prin Pjanic, care nu l-a putut învinge pe Sportiello, şi Dzeko, bosniacul nereuşind să găsească spațiul porții.

În schimb, au marcat cei de la Atalanta. În minutul 40, Gomez a profitat de eroarea lui Digne și a înscris cu un șut superb.

Goana după egalare a Romei nu a produs decât o singură ocazie veritabilă: Cigarini a respins mingea trimisă de Pjanic și deviată de Paletta.

Atalanta a continuat să rămână periculoasă pe contraatac, iar Moralez a ratat singur cu De Sanctis.

Oaspeții au marcat pentru a doua oară în minutul 82. Gomez a fost faultat în careu de Maicon, s-a dictat penalty, iar brazilianul a fost eliminat.

Denis nu a iertat de la 11 metri și Atalanta s-a impus cu 2-0 pe Olimpico, chiar dacă a terminat meciul cu doi eliminaţi, Stendardo şi Grassi fiind trimişi mai devreme la vestiare în ultimele minute, pentru cumul de cartonaşe.

Este primul succes pentru echipa din Bergamo după trei meciuri fără victorie în Serie A TIM.

Pentru Roma urmează duelul din deplasare cu Torino, sâmbătă, de la 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Roma: De Sanctis - Florenzi (Maicon 70), Manolas, Castan, Digne - Pjanic, De Rossi, Nainggolan - Iturbe (Torosidis 83), Dzeko, Iago Falque (Umar 62)

Antrenor: Rudi Garcia

Atalanta: Sportiello - Raimondi, Stendardo, Paletta, Brivio - Grassi, Cigarini (Migliaccio 72), Kurtic (de Roon 84) - Moralez, Denis, Gomez (Cherubin 89)

Antrenor: Edy Reja

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑