Nebunie la Cupa Africii pe Naţiuni. Guineea s-a calificat în sferturi după... o tragere la sorţi



030 января 2015

 

Nebunie la Cupa Africii pe Naţiuni. Guineea s-a calificat în sferturi după o tragere la sorţi, în urma căreia a fost eliminată din competiţie selecţionata din Mali. Decizia Confederaţiei Africane a fost luată în acest mod, deoarece naţionalele erau la egalitate perfectă în grupa D.

Coasta de Fildeş s-a calificat în sferturile de finală după ce a câştigat grupa D, însă a doua echipă care a obţinut biletele pentru faza următoare a competiţiei s-a decis prin tragere la sorţi.

Guineea şi Mali au încheiat grupa cu aceeaşi linie de clasament: trei rezultate de egalitate, trei puncte şi golaveraj zero, având ambele câte trei goluri marcate şi trei primite. Pentru a departaja cele două naţionale, oficialii au luat decizia de a se trage la sorţi echipa care merge în sferturi.

Mai mult noroc a avut Guineea, care a ieşit victorioasă la tragerea la sorţi. Modul în care s-a decis câştigătoarea nu a fost pe placul celor doi antrenori.

Tehnicienii au declarat că trebuia găsită o metodă corectă din punct de vedere sportiv, în timp ce fotbaliştii sunt de părere că trebuia organizată o serie de lovituri de departajare imediat după partida dintre Guineea şi Mali încheiată la egalitate scor, 1-1.

În sferturi, Guineea se va duela cu selecţionata Ghanei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑