Sheriff a plecat în cantonament. Ce o aşteaptă pe campioana Moldovei în Turcia



030 января 2015
Foto: fmf.md

Sheriff este a doua echipă din Divizia Naţională care a plecat în cantonament în Turcia. Campioana Moldovei s-a pregătit în ultimele două săptămâni la Tiraspol, iar în probe au fost mai mulţi jucători străini, însă doar unul a plecat cu echipa în Turcia, ceilalţi au fost trimişi acasă. Cel care a făcut deplasarea cu echipa în cantonament este un atacant din Tunisia.

"Dacă un jucător este mai slab pregătit decât cei pe care îi avem pentru ce să-l transferăm?! În primul rând în Turcia vreau să-i văd la treabă pe jucătorii care sunt la echipă. Acolo, dacă vom găsi un fotbalist care va corespunde nivelului de pregătire, atunci va fi bine", a declarat antrenorul Sheriff Tiraspol, Zoran Zekic. 

Sheriff s-a pregătit la Tiraspol pe teren cu acoperire artificială. În Turcia, fotbaliştii se vor antrena şi vor disputa meciuri pe terenuri cu gazon natural. 

"Avem a doua parte a cantonamentului în Turcia, unde vom juca nişte amicale cu adversari destul de puternici. Obiectivul este consolidarea jocului echipei. Vrem să acumulăm acea experienţă pentru a fi mai buni în partea a doua a campionatului", a spus atacantul echipei Sheriff, Radu Gânsari. 

Jucătorii nu vor avea mult timp pentru odihnă după ce vor ajunge în oraşul Belek. Chiar sâmbătă, Sheriff are programat primul amical cu formaţia poloneză Wisla Cracovia.

"Chiar în prima zi de cantonament avem meci. Trebuie să ne acomodăm imediat la terenul natural, însă avem mulţi brazilieni, dar şi noi suntem adaptaţi la iaba naturală. Cred că va fi totul ok", a menționat jucătorul echipe Sheriff, Maxim Antoniuc. 

În total, Sheriff va juca până pe 15 februarie şase partide amicale, dintre care două chiar într-o singură zi.

Deocamdată Sheriff a semnat doar cu fundaşul bosniac Mateo Susic de la CFR Cluj.

Totodată, echipa antrenată de Zoran Zekic l-ar putea pierde pe golgheterul echipei Ricardinho. Brazilianul este dorit de celebra formaţie portugheză Benfica Lisabona.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑