Ferrari a prezentat noul monopost cu care va concura în sezonul 2015



030 января 2015

 

Ferrari a prezentat oficial primele imagini cu noul monopost cu care piloţii Scuderiei vor concura în sezonul 2015. Bolidul păstrează culoarea predominant roşie şi include mai multe logo-uri galbene.

Partea frontală este cel mai mult schimbată, întrucât aceasta a fost coborâtă pentru a respecta noul regulament tehnic. În plus, la fel ca şi alte echipe, Ferrari a îngustat puternic monopostul în partea din spate, element care permite o forţă de apăsare aerodinamică mai mare.

Aripa spate a suferit de asemenea modificări intensive cu scopul de a oferi o stabilitate mai bună în viraje. Ferrari speră să revină în lupta pentru cele două titluri mondiale şi l-a adus la echipă pe Sebastian Vettel, care îl înlocuieşte pe Fernando Alonso. Cvadruplul campion mondial îl va avea drept coechipier pe Kimi Raikkonen.

O altă echipă din Formula 1, Sauber a publicat pe site-ul oficial primele imagini şi detalii tehnice ale noului monopost.

Din punct de vedere estetic, noul monopost este predominant albastru, iar părţile laterale au fost vopsite în galben. Principala noutate a designului este partea frontală, care acum acoperă o suprafaţă mai mare, dar este mai coborâtă pentru a respecta modificările aduse regulamentului tehnic.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑