Multiplul campion mondial Valentino Rossi este din nou cel mai tare, chiar daca are 36 de ani



030 марта 2015

Italianul a castigat prima etapa a noului sezon de Moto GP, incheind primul cursa din Qatar. Podiumul a fost in totalitate unul italian.


Pilotul italian Valentino Rossi a castigat Grand Prix-ul Qatarului, prima etapa a Campionatului Mondial de Motociclism viteza, disputat, aseara pe circuitul de la Losail. Astfel, Valentino Rossi, pilotul de la Yamaha in varsta de 36 de ani, a inregistrat a 109-a victorie din cariera. 

 

Podiumul rundei disputate in nocturna, la Losail, le-a revenit celor de la Ducati. Plecat din pole position, Andrea Dovizioso a incheiat cursa pe doi, in fata coechipierului sau Andrea Iannone. Pe 4 a venit Jorge Lorenzo, care a incheiat cursa in fata lui Marc Marquez. Campionul mondial en-titre a avut probleme dupa start, dar a recuperat si a venit pe 5. In alta ordine de idei, pilotul german Jonas Folger a castigat Marele Premiu al Qatarului la clasa Moto2, iar francezul Alexis Masbou a fost primul la clasa Moto3. Urmatoarea etapa a Campionatului Mondial de Motociclism viteza este programata peste doua saptamani, in Statele Unite, pe circuitul texan de la Austin. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑