Zi speciala la Liverpool, unde a fost jucata o partida de caritate



030 марта 2015

Zi speciala la Liverpool, unde vesnicul capitan al cormoranilor Steven Gerrard si Jamie Carragher, fundasul de legenda, au alcatuit doua echipe de prieteni si au jucat o partida de caritate. A fost meciul secolului pe Anfield, cu un atac de vis, alcatuit din Suarez, Balotelli, Torres si Thierry Henry.


Pe un stadion arhiplin, Steven Gerrard si Jamie Carragher au fost capitani de echipa, intr-un meci caritabil. Pe teren s-au aflat superstaruri de nivel mondial, precum Thierry Henry sau John Terry, dar si fostii atacanti ai cormoranilor Luis Suarez si Fernando Torres, care au revenit pe stadionul din Liverpool cu ocazia acestei partide. Scorul a fost deschis de actualul varf al cormoranilor Mario Balotelli. Acelasi atacant italian a creat faza care a dus la golul marcat de Didier Drogba, iar scorul era 2 la 0 in favoarea echipei lui Carragher. Totusi, echipa lui Gerrard a redus din handicap inainte de pauza, cand Stevie G a transformat un penalty. 

 

Dupa venirea de la cabine fanii au aplaudat la scena deschisa parteneriatul dintre Suarez si Torres, care nu s-a concretizat si intr-un meci oficial la Liverpool. 

 

Desi cu Suarez si Torres in atac, tot Gerrard a adus egalarea, dintr-un alt penalty, care a stabilit si scorul final, de 2 la 2, dupa mai bine de o ora de joc. Banii stransi dupa acest meci vor fi donati programelor comunitare din Liverpool, destinate copiilor si somerilor. De asemenea, o parte din bani vor merge si catre un spital din oras, dar si catre centre de plasament si aziluri. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑