Petru Șevciuc a cucerit BRONZUL la Campionatul European



030 марта 2015

 

Petru Şevciuc a mai cucerit o medalie pentru Moldova la Campionatul European de lupte la categoria de vârstă de până la 23 de ani. Sportivul nostru a câştigat distincţia de bronz după ce a învins un suedez cu 9-7.

Petru Şevciuc l-a dominat pe suedezul Bogdan Kourinnoi în duelul pentru medalia de bronz la lupte greco-romane în categoria de greutate de 75 de kilograme. Sportivul nostru conducea cu 9-2  în minutul patru al confruntării, însă s-a relaxat pe final. Suedezul a avut o revenire spectaculoasă, însă Şevciuc s-a impus până la urmă cu 9-7.

Un alt sportiv moldovean a fost aproape să cucerească medalia de bronz la categoria de greutate de 66 de kilograme. Maxim Mamulat a cedat cu greu în faţa georgianului Giori Davitaia. Luptătorul nostru a fost învins cu 0-1 la sfârşitul celor şase minute.

În total, Moldova a obţinut cinci medalii la Campionatul European. La proba de lupte greco-romane, Victor Ciobanu şi Daniel Cataraga au cucerit aurul, în timp ce la proba de lupte libere sportivii moldoveni au câştigat alte două distincţii. Mihai Eşanu a câştigat bronzul la categoria de 61 de kilograme, în timp ce Alexandru Codreanu a urcat pe ultima treaptă a podiumului la 70 de kilograme.

Moldova a fost reprezentată la Campionatul European din Polonia de 16 luptători, printre care şi trei sportive.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑