Ștefan Iovan a vorbit în magazinul UCL despre succesul Stelei din 1986: "Duckadam câștiga mereu pariurile!"



030 мая 2015

 

**VIDEO** Ștefan Iovan a vorbit în magazinul UCL despre succesul Stelei din 1986:

Într-un material realizat pentru magazinul UEFA Champions League, Ştefan Iovan a rememorat momentele bucuriei din urmă cu 29 de ani, atunci când Steaua a câştigat cel mai preţios trofeu din palmares.

În 1986, roş-albaştrii i-au provocat Barcelonei a doua înfrângere într-o finală de Cupa Campionilor, după executarea loviturilor de departajare. Cu o săptămână înainte de finala UEFA Champions League din acest an, de la Berlin (transmisă de Digi Sport 1), dintre Barcelona şi Juventus, fostul căpitan stelist a explicat ce a simţit în clipa în care a ridicat Cupa.

"Este greu să exprimi în cuvinte bucuria tuturor atunci când câștigi un asemenea trofeu. Noi știam că, în cazul în care vom câștiga, vom deveni eroi. Am devenit unii dintre cei mai respectați oameni ai acelui moment", își aduce aminte Iovan.

Căpitanul de la Sevilla a explicat care a fost secretul lui Helmuth Duckadam. Portarul Stelei a apărat toate cele patru lovituri de departajare ale Barcelonei.

"Helmuth Duckadam, asta nu e o poveste, sunt lucruri adevărate, rămânea după antrenament și făcea pariuri pe o prăjitură, pe o bere, cu noi. El mereu câștiga, deci n-a fost ceva întâmplător", a mărturisit Iovan.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑