Cristiano Bergodi confirmă că mai mulți jucători străini vor să rămână la Rapid: “Au intrat în atmosferă”



030 мая 2015

 

**VIDEO** Cristiano Bergodi confirmă că mai mulți jucători străini vor să rămână la Rapid: “Au intrat în atmosferă”

Rapid a retrogradat în liga a doua la finalul acestui sezon, dar a lăsat o impresie frumoasă în a doua parte a campionatului, după ce în iarnă a remaniat complet lotul. Mulți fotbaliști străini au venit în Giulești și în ciuda retrogradării, unii dintre ei sunt dispuși să continue și în a divizia secundă. Acest lucru a fost confirmat de antrenorul Cristiano Bergodi.

Valerii Moraru încearcă să-l convingă pe tehnicianul italian să rămână și el pe banca Rapidului, chiar și în liga a doua, după ce a făcut oferte de prelungire și unor jucători străini cărora li se termină contractele. O parte dintre aceștia sunt dispuși să lupte pentru promovare.

Întrebat dacă e surprins de dorința unor jucători străini de a juca în tricoul vișiniu și sezonul viitor, chiar în Liga 2, Bergodi a răspuns: “Nu, nu sunt. Ei au intrat în atmosferă, știu de aceste lucruri, am și vorbit în dimineața asta. Sunt câțiva străini care doresc să rămână aici. Dar nu se știe cine va fi antrenorul, eu cred că el trebuie să decidă, dacă e mulțumit de ce au făcut, pot să ajungă ei la o înțelegere cu domnul Moraru. Dar ei au fost mereu cu Rapid, acești străini, și chiar dacă au făcut numai un an aici, s-au simțit bine, le-a plăcut ceea ce au văzut, ceea ce au auzit.”

Conform surselor noastre, Borda, Rui Miguel, Ricardo Alves și Kikas sunt dispuși să joace și în Liga a doua pentru Rapid. Pe de altă parte, Cristiano Bergodi n-a luat încă o decizie, dar speră că e posibil să se modifice sistemul competițional, astfel încât echipa să continue în Liga 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑