Roger Federer s-a calificat în turul patru la Marele Şlem de la Roland Garros



030 мая 2015
Foto: wtatennis.com

Elveţianul Roger Federer l-a eliminat pe bosniacul Damir Dzumhur în trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-2 şi va juca în faza următoare cu Gael Monfils sau Pablo Cuevas.

Într-un alt meci Richard Gasquet a avut nevoie de cinci seturi pentru a obţine victoria în faţa lui Carlos Berlocq. Francezul s-a impus în ultimul act cu 6-1 şi se va duela în turul următor cu sud-africanul, Kevin Anderson, care este al 15-lea favorit al turneului.

La feminin, Ana Ivanovic a avut nevoie de 52 de minute pentru a o elimina pe Donna Vekic. Susţinută de campionul mondial la fotbal şi prietenul său, Bastian Schweinsteiger, Ivanovic a obţinut calificarea în turul patru cu 6-0, 6-3.

În următoarea fază a turneului de Mare Şlem de lal Roland Garros, sportiva din Serbia se va duela cu Ekaterina Makarova. Aceasta a eliminat-o în două seturi pe compatrioata sa, Elena Vesnina, scor 6-2, 6-4.

În turul patru a ajuns şi Lucie Safarova. Favorita cu numărul 13 a învins-o pe Sabine Lisicki cu 6-3, 7-6 şi ar putea să o întâlnească în faza următoare pe deţinătoarea trofeului, Maria Şarapova.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑