Gâlcă resemnat în privința viitorului pe banca roș-albaștrilor: ”Plec cu capul sus de la Steaua!”



030 мая 2015

 

**VIDEO** Gâlcă resemnat în privința viitorului pe banca roș-albaștrilor: ”Plec cu capul sus de la Steaua!”

Steliștii au sărbătorit la Iași cucerirea celui de-al 26-lea titlu din istoria clubului și se pregătesc acum pentru finala Cupei României, cu U Cluj, care se va disputa duminică, 31 mai, pe ”Arena Națională”. Acela va fi și ultimul meci al lui Costel Gâlcă pe banca roș-albaștrilor.

La conferința oficială de presă, de dinaintea finalei Cupei, Costel Gâlcă a avut un mesaj prin care și-a luat la revedere, chiar dacă va mai participa la o întâlnire cu mass-media și duminică seară.

”Plecăm cu o experienţă foarte mare de aici. Plec cu capul sus de la Steaua, pentru că am făcut tot posibilul pentru ca echipa să fie iar campioană şi am realizat acest obiectiv. Ţin să mulţumesc clubului Steaua şi patronului pentru că am avut ocazia să antrenez o echipă mare. Vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru că am ajuns să câştigăm aceste trofee. Sunt fotbalişti de valoare.

Îi mulţumesc şi lui MM Stoica, am vorbit şi cu el de câteva ori. Lui Valeriu Argăseală cu care, chiar dacă am avut discuţii contradictorii, am colaborat foarte bine. Le mulțumesc și lui Basarab Panduru, prieten vechi de-al meu de când jucam la Steaua și care m-a sprijinit tot timpul, lui Daniel Prodan, lui Gică Hagi, care a avut un cuvânt de spus ca să vin la Steaua”, a spus Gâlcă.

Finala Cupei României, Steaua - U Cluj, poate fi urmărită duminică, 31 mai. și pe digisport.ro și m.digisport.ro, în format LIVE TEXT, începând cu ora 21:00.

În momentul în care a fost întrebat dacă și-ar mai dori ca pe viitor să lucreze la Steaua, Gâlcă a replicat:

”Când va fi momentul, mă voi întoarce”, a răspuns, resemnat, antrenorul campioanei.

Costel Gâlcă a vorbit apoi și despre viitorul său profesional:

”Îmi doresc să continui, să continui să antrenez în Europa, dar vă spun sincer, până acum n-am nimic concret. Îmi doresc să am continuitate, pentru că este foarte important pentru mine, după experiența pe care am avut-o la Steaua.

Între o ofertă din țările arabe și una din liga a doua din Spania, aș alege-o, fără să clipesc, pe a doua dacă este un proiect atractiv”, a conchis Gâlcă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑