Emil Săndoi privește spre viitorul Craiovei: "Orice antrenor sau jucător vrea să joace în cupele europene"



030 мая 2015

 

**VIDEO** Emil Săndoi privește spre viitorul Craiovei:

VIDEO CS U Craiova - CFR Cluj 3-0. Oltenii au terminat cu un rezultat excelent primul sezon de la promovarea în Liga 1, iar trupa antrenată de Emil Săndoi și Sorin Cîrțu a încheiat sezonul pe locul 5 în campionat.

Din sezonul viitor, CS U Craiova va avea dreptul să se califice în cupele europene, iar obiectivul clubului este unul indiscutabil: disputarea play-off-ului în 2016.

După meciul cu CFR Cluj, antrenorul Emil Săndoi a vorbit la Digi Sport Special despre acest sezon încheiat de elevii săi într-o notă pozitivă:

"Astăzi am și reușit să mai marcăm din ocaziile pe care le-am avut. Nu cred că am avut mai multe ocazii decât la Piatra Neamț. Astăzi am câștigat de o manieră categorică, iar acolo am pierdut, total ghinion. Poate de aceea este și frumos fotbalul.

Prin evoluția de astăzi, care a fost bună, pe alocuri foarte bună, am reușit să terminăm pe un loc 5 care este loc onorabil pentru o nou-promovată. În rest, e adevărat că am avut o perioadă cu rezultate fantastice, era normal să urmeze și o cădere, dar încă o dată mă bucur că astăzi am făcut o partidă bună, nu neapărat că ar conta ultima impresie. Vreau să-i felicit pe jucători pentru ceea ce au reușit în acest campionat, greșeli toată lumea face. Să știți că s-au dăruit în toate partidele.

O să ne mai întâlnim cu conducerea noastră, o să stabilim o strategie pentru campionatul următor. Dacă acesta a fost un campionat foarte dur, cu 6 echipe care au retrogradat, sunt convins că va fi dur de tot cu play-off și play-out. Strategia nu am stabilit-o încă. Noi mai avem contract încă un an de zile, împreună cu jucătorii am încercat să obținem cât am putut de mult din fiecare partidă jucată. De cele mai multe ori am reușit, au fost și situații în care nu am reușit, dar acesta este fotbalul. Cu toții ne dorim rezultate dintre cele mai bune.

Fiecare jucător, fiecare antrenor își dorește să fie în cupele europene, e normal să fie așa. Trebuie să recunosc că sunt multe echipe cu potențial pentru prima ligă, și Steaua, și ASA, și Astra, și Petrolul au jucători de valoare. Va fi un campionat echilibrat și greu".  


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑