De ce nu s-a impus Luchin în fața lui Toșca la Steaua: ”Ne-am dat seama mai târziu”



030 июня 2015

 

**VIDEO** De ce nu s-a impus Luchin în fața lui Toșca la Steaua: ”Ne-am dat seama mai târziu”

Costel Gâlcă, fostul antrenor al Stelei, a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, de ce Srdjan Luchin nu a prins primul 11 în retur și cum a ajuns Alin Toșca, fundaș stânga de meserie să-l țină pe bancă pe fostul căpitan al lui Dinamo.

Tehnicianul, care este liber de contract în acest moment, a dezvăluit faptul că și-ar fi dorit ca Luchin să joace mai mult, dar că acest lucru nu a fost posibil din cauza problemelor medicale ale jucătorului.

”Luchin a fost mult timp accidentat, ne-am dat seama mai târziu, a venit cu laba piciorului atrofiată. A avut probleme tot returul. M-aș fi bucurat să-l am valid, pentru că mereu când a intrat și-a făcut datoria.

Nu a fost refăcut 100%. Eu chiar obișnuiesc să vorbesc cu ei, să-i întreb cum se simt, atât la antrenamente, cât și înaintea meciurilor. La un meci de campionat mi-a spus chiar că nu este refăcut”, a spus Gâlcă.

Tehnicianul care și-a trecut tripla în CV, titlul, Cupa României și Cupa Ligii, a rămas plăcut surprins de atitudinea lui Toșca, dar și de randamentul acestuia.

”Toșca când a intrat, a făcut-o foarte bine. Are intensitate, este puternic, are viteză și juca destul de bine în centru. La ora actuală joacă mai bine în centru decât ca fundaș stânga. Am încercat să-l mai punem și acolo dar și-a pierdut reperele”, a conchis Gâlcă la Digi Sport.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑