Cepelova a învins-o şi pe Serena, dar acesta e cel mai important succes! "S-a întâmplat la Wimbledon"



030 июня 2015

 

**VIDEO** Cepelova a învins-o şi pe Serena, dar acesta e cel mai important succes!

Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de ocupanta locului 106 WTA, Jana Cepelova, cu 7-5, 4-6, 3-6, după două ore şi 16 minute.

Jucătoarea din Slovacia a recunoscut după meci trăirile pe care le-a avut în timpul întâlnirii desfăşurată pe Terenul 1.

"Sunt foarte fericită că am reuşit să câştig. Este un sentiment extraordinar. Simona este o jucătoare foarte bună şi am încercat să dau totul şi astăzi a fost ziua mea. După primul set, eram doar concentrată asupra jocului meu şi încercam să fac orice. E un sentiment grozav acum", a declarat Cepelova la finalul întâlnirii.

Jana a înregistrat un succes de răsunet anul trecut, atunci când a învins-o pe Serena Williams, în al doilea tur de la Charleston (6-4, 6-4). Chiar şi aşa, Cepelova consideră că performanţa de la All England Club este mai importantă.

"Cred că este mai importantă această victorie decât cea contra Serenei. Este Wimbledon, este un Grand Slam, dar bineînţeles, să o înving pe Serena a fost un vis. Totuşi, acea victorie este pe locul doi", a recunoscut sportiva de 22 de ani.

În turul secund, Cepelova va da piept cu altă româncă, Monica Niculescu, cea care a trecut în primul meci de Monica Puig, 5-7, 6-3, 6-1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑