& SONDAJ Tensiuni la Aktobe. Trebuia eliminat Korobkin pentru reacția la adresa lui Chipciu?



030 июля 2014

 

**VIDEO & SONDAJ** Tensiuni la Aktobe. Trebuia eliminat Korobkin pentru reacția la adresa lui Chipciu?

La meciul cu Aktobe, din manșa întâi a turului 3 preliminar din UEFA Champions League, Steaua ar fi putut intra la pauză în avantaj nu numai pe tabela de marcaj, grație golului marcat de Keșeru (VIDEO), ci și din punct de vedere numeric, dacă arbitrul ar fi judecat mai drastic o fază petrecută chiar înainte de finalul primei reprize.

Claudiu Keșeru a deschis scorul în minutul 44, cu un șut din apropiere. Peste un minut, Korobkin ar fi putut fi chiar eliminat, dacă nu măcar sancționat cu un cartonaș galben, pentru o reacție pe care a avut-o după ce tot el îl faultase pe Chipciu.

Faultul fusese comis din spate, apoi, căzut la pământ, a reacționat energic, încercând să îl lovească pe șeptarul stelist cu piciorul. Arbitrul turc Huseyin Gocek a acordat doar fault, fără să considere că se impune și un avertisment pentru fotbalistul gazdelor.

Kazahii au fost agresivi pe întreg parcursul primei reprize, însă au primit un singur cartonaș galben, în minutul 20, când Muldarov a întrerupt un contraatac stelist.

 

 

 

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑