Tatăl lui Tevez de la Juve a fost răpit. Cum a procedat fotbalistul argentinian



030 июля 2014
Foto: theweek.co.uk

Atacantul lui Juventus Carlos Tevez și-a răscumpărat cu 35 de mii de euro tatăl răpit. Ultimul a fost răpit în Buenos Aires şi ţinut în captivitate timp de aproximativ opt ore de captivitate. Fotbalistul a părăsit de urgență cantonamentul lui Juventus când a aflat de acest necaz.

Segundo Tevez a fost răpit în dimineața zilei de miercuri de trei bărbați mascați. Potrivit presei sud-americane, răpitorii nu știau iniţial pe cine au răpit iar după ce i-au verificat actele au aflat că a este tatăl fotbalistului Carlos Tevez. Mai târziu infractorii au cerut răscumpărare de la atacantul lui Juventus.

După aproximativ opt ore de captivitate, Segundo Tevez a fost eliberat fiind găsit pe o stradă din centrul capitalei, Buenos Aires.

"Am lucrat toată ziua ca să reuşim eliberarea domnului Tevez. Acesta a fost găsit în apropierea sectorului Ejercito de Los Andes. Poliţia a fost cea care l-a găsit iar acum continuăm cercetările", a declarant un ofiţer de poliţie.  

Totuşi, jurnaliștii argentinieni susțin că tatăl atacantului a fost eliberat doar după ce familia acestuia a plătit suma de 400 de mii de pesos răpitorilor, adică în jur de 35 de mii de euro. După un scurt interogatoriu la poliţie, Tevez senior a revenit acasă, iar atacantul lui Juve - în cantonamentul echipei torineze.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑