Breeveld, criticat după prestația cu Partizan. ”Foarte puțini jucători își asumă responsabilitatea de a da o pasă”



030 июля 2015

Breeveld, criticat după prestația cu Partizan. **”Foarte puțini jucători își asumă responsabilitatea de a da o pasă”**

Steaua a terminat la egalitate prima manșă cu Partizan Belgrad, scor 1-1, a fost aproape de victorie la ocazia lui Hamroun, din prelungiri, dar evoluția roș-albaștrilor a lăsat iar de dorit.

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că foarte puțini jucători din actualul lot al lui Mirel Rădoi își asumă rolul de a da o pasă în față spre atacanți.

”Acest 1-1 nu este catastrofal. Prima repriză a fost una controlată de ei, în a doua, noi am jucat mai bine, rezultatul este echitabil. Important este că avem șansa noastră.

Din păcate, problema este că foarte puțini jucători își asumă responsabilitatea unei pase, a unui dribling, toți joacă la siguranță. Au fost niște pase care te uimeau, pur și simplu”, a spus Duckadam.

Oficialul a spus că jocul Stelei suferă din cauza faptului că nu există jucători care să facă legătura între compartimente și că Breeveld nu se ridică la nivelul unei echipe de top.

”Breeveld, de la 30 de metri, a dat o pasă cu boltă spre Cojocaru, care l-a pus în mare dificultate pe portar. Echipa a fost ruptă în două. Nu avem acel jucător care să facă legătura dintre apărare și atac. 

Breeveld nu face ce făcea Pintilii. Nu e vorba de Sânmărtean, pentru că nici el în meciurile importante nu reaușea mare lucru. Pintilii era mai bun acolo.”

Într-un final, Duckadam a spus ce jucător speră să joace la Belgrad, pentru ca echipa să fie mai puternică.

”Sper ca Stanciu să se refacă și să joace la Belgrad. El poate juca și puțin mai în spate, își asumă rolul de pasator, este alt gen de jucător față de Breeveld”, a conchis Duckadam la Digi Sport. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑