De ce n-a ajuns Pintilii în iarnă înapoi la Steaua: ”Nu voiam să pățim un nou caz Bourceanu”



030 июля 2015

**VIDEO** De ce n-a ajuns Pintilii în iarnă înapoi la Steaua: ”Nu voiam să pățim un nou caz Bourceanu”

În iarna trecută, Mihai Pintilii părăsea gruparea Al Hilal, după doar șase luni de la transferul de la Steaua. Mijlocașul își căuta atunci echipă și, pentru o vreme, toată lumea credea că va reveni la gruparea roș-albastră. Surprinzător, nu s-a întâmplat asta și Pintilii a ajuns, sub formă de împrumut, la Pandurii, unde a avut evoluții foarte apreciate.

Acum, la șase luni de la acel moment și după ce Pintilii s-a transferat la Hapoel Tel Aviv, unde a fost desemnat deja căpitan de echipă, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, explică motivele pentru care Steaua nu l-a vrut în iarnă pe mijlocașul de 30 de ani.

„Acum, văzând ce jucători au venit și cum sunt, ce profil sunt, evident că-l vezi pe Pintilii ca pe un erou, ca pe salvatorul de la mijloc. Aceeași situație a fost când l-am adus înapoi pe Bourceanu, tot după accidentare. Din păcate, a venit accidentat, nu i-a mai mers jocul cum îi mergea înainte.

Eu nu spun că Pintilii nu e un jucător bun, dar puteam păți cu el ce am pățit cu Bourceanu, de-aia nu l-am mai adus înapoi. Era și el accidentat, nici lui nu i-a mai mers jocul cum îi mergea înainte... A mai fost un caz similar: Bourceanu, dar nu a funcționat. Steaua i-a întins o mână...

În plus, i-a scăpat și lui un atac la adresa Stelei, când i-a spus FCSB. Nu am apreciat acest lucru și l-am taxat la acel moment”, a declarat Duckadam, în direct, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Ludmila Cuptor

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑