Ghinion pentru jucătorii lui Bayern Munchen. Meciul cu ŢSKA se va juca fără spectatori



030 сентября 2014
Foto: tunisia-sat.com

Jucătorii lui Bayern Munchen au fost ţinuţi zeci de minute în stradă din cauza unei alarme de incendiu. S-a întâmplat la Moscova, unde bavarezii au venit pentru a juca al doilea meci din grupele Ligii Campionilor, cu ŢSKA. Meciul dintre cele două echipe şi alte şapte partide din a doua etapă a grupelor se vor juca în această seară. 

Delegaţia lui Bayern Munchen a fost nevoită să părăsească temporar hotelul din Moscova în care a fost cazată în ajunul meciului cu ŢSKA din Liga Campionilor. De vină a fost o alarmă falsă de incendiu. Jucătorii şi staful tehnic, în frunte cu Pep Guardiola, abia se cazaseră, când alarma i-a obligat să iasă afară şi să se deplaseze la câteva blocuri distanţă de clădire.

Bayern şi ŢSKA vor juca fără spectatori. Moscoviţii sunt sancţionaţi din cauza comportamentul fanilor. Acest lucru îl deranjează mai mult pe Guardiola decât incidentul de la hotel.

"Sper că acesta va fi primul şi ultimul meu meci fără spectatori. (...) Va fi ciudat, pentru că echipele mele joacă pentru oamenii din tribune", a declarat antrenorul Bayern Munchen.

În cealaltă partidă din Grupa E, Manchester City va primi vizita formaţiei italiene AS Roma.

Tot în această seară se va juca şi meciul din Grupa H, dintre Şahtar Doneţk şi FC Porto. Aceasta va fi prima partidă de acasă din Liga Campionilor pe care "minerii" o va juca pe teren neutru, la Lvov, din cauza suspendării stadionului din Doneţk pe motive de securitate.

"Deja ne-am consolat cu această situaţie, care este una dificilă pentru toţi. Dar este vorba despre un meci din Liga Campionilor cu Porto. Astfel, nu contează dacă jucăm pe terenul de acasă sau nu", a zis antrenorul Şahtar Doneţk, Mircea Lucescu.

Tot în Grupa H, BATE Borisov va întâlni pe teren propriu formaţia Athletic Bilbao. În celelalte partide ale serii, PSG va juca cu Barcelona, iar APOEL Nicosia cu Ajax, în Grupa F. Capul de afiş al Grupei G va fi meciul dintre Sporting Lisabona şi Chelsea, iar în celălalt duel se vor întâlni Schalke şi Maribor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑