Ribery, atacat de un fan în timpul meciului Hamburg-Bayern. Francezul a fost lovit cu un fular



030 октября 2014

 

**VIDEO** Ribery, atacat de un fan în timpul meciului Hamburg-Bayern. Francezul a fost lovit cu un fular

Franck Ribery titular în victoria pe care Bayern a obținu-o în Cupa Germaniei, acasă la Hamburg, scor 3-1, a avut parte de un incident neplăcut cu un fan care a intrat pe gazon.

Seara de miercuri, 29 octombrie, a fost încă una extrem de confortabilă pentru Bayern Munchen. Echipa pregătită de către Pepp Guardiola s-a impus fără emoții pe terenul celor de la Hamburg, scor 3-1, în Cupa Germaniei.

A fost cea de-a 14-a victorie consecutivă a bavarezilor în DFP Pokal, care au avut meciul la discreție. Bayern conducea cu 3-0 în minutul 55, spre frustrarea celor 57.000 de spectatori prezenți la meci.

Lewandowski 7, Alaba 44 și Ribery 55 au fost cei care au rezolvat calificarea, pentru ca cei de la Hamburg să matrcheze golul de onoare prin Lasogga 85.

În secundele de prelungiri, în timpul unei faze care se petrecea la mijlocul terenului, francezul a avut parte de un moment delicat. Unul dintre suporterii celor de la Hamburg, intrat pe teren, a alergat spre Ribery, l-a lovit pe acesta cu un fular, după care i-a arătat mijlocașului semne obscene.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑