Luis Suarez devine om de bază la Barcelona. Al doilea assist și admirația lui Enrique: ”A jucat foarte bine!”



030 октября 2014

**VIDEO** Luis Suarez devine om de bază la Barcelona. Al doilea assist și admirația lui Enrique: ”A jucat foarte bine!”

La patru zile după eșecul din El Clasico, s-a impus Real cu 3-1 (DETALII AICI și VIDEO), FC Barcelona a câștigat primul titlu al sezonului - Supercupa Cataloniei, competiție în care participă exclusiv gruparea blaugrana și concitadina Espanyol (4-2, după loviturile de departajare, DETALII AICI și VIDEO).

La fel ca și în marele meci contra ”galacticilor”, Luis Enrique l-a folosit pe Luis Suarez titular și în meciul cu Espanyol. Iar uruguayanul a încercat să facă tot posibilul pentru a-l convinge pe antrenorul Luis Enrique că merită un loc de titular. Suarez a pasat perfect pentru golul de 1-0 al Barcelonei, marcat de Pique, la fel cum a procedat și pe ”Bermabeu”, când i-a pasat decisiv lui Neymar.

></p><p>Luis Suarez a început partida cu Espanyol tot ca mijlocaș dreapta, ca și în meciul cu Real, semn că Enrique deocamdată acolo îl vede. Uruguayanul a încercat cât mai multe combinații în viteză, dar a și schimbat de multe ori poziția în teren. De altfel, pasa pentru Pique a venit de pe stânga, ceea ce denotă mobilitatea fotbalistului. <br><br><em><strong>”Luis a jucat foarte bine, mă bucur că a reușit o nouă pasă de gol. El a arătat o mobilitate în joc și mă bucur că a fost la același nivel cu ceilalți jucători din lot”</strong></em>, a spus Enrique.<br><br>Antrenorul catalanilor a vorbit apoi și despre eșecul din fața marii rivale.<br><br><em><strong>”Înfrângerea cu Real este deja uitată. Acest joc a fost foarte util pentru noi, pentru că jucătorii au arătat dorință de victorie, precum și seriozitate. Am dominat partida, sunt mulțumit de acest antrenament cu public”</strong></em>, a mai spus Enrique.</p><p><span style=VIDEO cu rezumatul partidei Barcelona - Espanyol

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑