Calificare usoara pentru Radu Albot in sferturile turneului de la Geneva. L-a trimis acasa pe favoritul numarul 3 al competitiei



030 октября 2014

Calificare usoara pentru Radu Albot in sferturile turneului Challenger de la Geneva. Tenismenul moldovean l-a intalnit astazi pe favoritul numarul 3 al competitiei si l-a trimis acasa dupa numai 23 de minute. Slovacul Lukas Lacko a abandonat dupa ce pierdea cu 1 la 5 in primul set.

 

Moldoveanul Radu Albot are un parcurs excelent la turneul Challenger de la Geneva, competitie cu un fond total de premiere de 64 de mii de euro. Dupa doua victorii in calificari, Albot a obtinut astazi si al doilea succes de pe tabloul principal. In optimi tenismenul nostru l-a intalnit pe slovacul Lukas Lacko, favoritul numarul 3 al competitiei.

 

Albot a inceput perfect si dupa un prim game castigat pe serviciul sau, a facut break in al doilea. Al treilea game a fost cel mai diputat, slovacul avand si o sansa de a intoarce rezultatul, insa Radu Albot a rezistat a castigat si a facut 3 la 1. A urmat un game la 0 castigat de Lacko, si doar atat. Urmatoarele doua i-au revenit din nou moldoveanului, iar slovacul a renuntat la lupta, abandonand partida.

 


Astfel Albot s-a calificat in sferturile turneului de la Geneva, acolo unde (il va intalni pe neamtul Michael Berrer) ( va intalni o veche cunostinta, bosniacul Damir Dzumhur.) Pentru evolutia excelenta de pana acum Radu Albot si-a asigurat o prima de 1850 de euro si si-a adaugat 23 de puncte in clasamentul ATP. Totodata tenismenul nostru joaca si la dublu in competitia din Elvetia. Albot, in pereche cu jucatorul roman Victor Hanescu, ii intalnesc in aceasta seara pe favoritii numarul unu al turneului, austriecii Oliver Marach si Phillip Oswald.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: radu albot, turneu, geneva,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑