Mulțescu a urmărit 3 obiective în partida cu Rapid CFR Suceava (3-2), din Cupa României



030 октября 2014

 

**VIDEO** Mulțescu a urmărit 3 obiective în partida cu Rapid CFR Suceava (3-2), din Cupa României

Gigi Mulțescu se poate considera un antrenor mulțumit, după ce Petrolul s-a calificat în sferturile Cupei României, la capătul unei partide dificile.

"Lupii" au câștigat cu 3-2 în fața divizionarei secunde Rapid CFR Suceava, partida având loc pe stadionul din Botoșani (DETALII).

"E foarte bine că am reușit să rezolvăm mai multe lucruri: în primul rând că am reușit să ne calificăm, în al doilea rând că am menajat jucătorii, i-am ferit de accidentări mai grave sau mai ușoare. Am reușit să și vedem jucătorii care n-au evoluat prea mult, să știm pe cine ne bazăm de la iarnă încolo. Am urmărit mai multe lucruri și ne-a ieșit", a declarat la final Mulțescu.

Antrenorul prahovenilor a detaliat: "Neavând altfel de mijloace de a-i urmări, cele mai bune sunt meciurile oficiale, iar un meci de Cupă...a fost cu atât mai bine că a fost meci cu o echipă de divizia B, o echipă bună, nesperat de activă și în același timp o echipă care a jucat, a combinat, a pasat".

Mulțescu spune că golul încasat de Petrolul a făcut mai mult bine echipei sale! "Am reacționat foarte bine, ca o echipă bună, ca o echipă serioasă. S-a instalat o anumită liniște la 1-0, aveam și controlul jocului, dar fotbalul te pedepsește. Golul acesta, paradoxal, a fost mai bun decât dacă n-am fi primit. Imediat au reacționat și și-au dat seama că nu e ușor", a mai spus acesta.

Pe Petrolul o despart doar trei meciuri de o nouă participare în UEFA Europa League, iar Mulțescu a adăugat: "Toată lumea știe că sunt mai puține meciuri, 5 tururi, în momentul de față mai sunt 3. E clar că față de campionat unde îți trebuie 34 de etape de regularitate, este mult mai ușor în Cupă.

Cu cât rămân mai puține echipe valoroase, cu atât șansele sunt mai mari. Mioveni e echipa cea mai slab cotată, dar ați văzut...în Cupă nu mai sunt diferențe foarte mari, se egalează valorile".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑