Găman cere rezolvarea problemelor: "Ar fi o ruşine pentru conducătorii noştri să fim depunctaţi"



030 ноября 2015

 

**VIDEO** Găman cere rezolvarea problemelor:

Valerică Găman a adus victoria liderului Astra în derby-ul cu Steaua, scor 1-0, printr-un gol marcat la ultima fază, iar fundaşul giurgiuvenilor speră ca echipa sa să nu fie depunctată din cauza datoriilor.

Astra este una dintre cele trei echipe care riscă depunctarea, a anunţat FRF în această săptămână. Celelalte două sunt CFR Cluj şi ASA Tg. Mureş.

"Ar fi o ruşine pentru conducătorii noştri, dacă ne-ar depuncta, pentru că noi ne-am făcut datoria şi trebuie să şi-o facă şi ei. Sper că se vor rezolva problemele. Avem promisiuni şi mereu s-au dat banii la Astra, chiar dacă s-a întâmplat cu întârziere", a declarat Găman.

În ciuda problemelor financiare, omul care a adus cea de-a doua victorie a Astrei în faţa Stelei în acest sezon este optimist că echipa sa se poate bate la titlu.

"Se vorbeşte, vă daţi seama. Când câştigi aproape meci de meci, când ai un avans aşa de mare e normal să se vorbească despre titlu", a spus Găman.

Internaţionalul român crede că Marius Şumudică are un mare merit în victoria Astrei, pentru modul în care a ştiut să-şi mobilizeze elevii.

"Probabil că spiritul său de rapidist şi-a spus încă o dată cuvântul. Ne motivează foarte mult, pentru el meciurile astea sunt ca nişte finale. Ne induce această stare. L-am făcut fericit", a precizat Găman.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑