Rădoi riscă să fie amendat după demisie. A încălcat regulamentul la ultimul meci pe banca Stelei



030 ноября 2015

 

**VIDEO** Rădoi riscă să fie amendat după demisie. A încălcat regulamentul la ultimul meci pe banca Stelei

VIDEO Steaua - Astra 0-1. Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la Steaua, imediat după finalul meciului pierdut în fața liderului Astra Giurgiu, care i-a îndepărtat pe campioni la 10 puncte de primul loc.

Deși a demisionat și este pe picior de plecare, Rădoi (34 de ani) riscă să fie amendat de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, fiindcă nu a respectat interdicțiile cu privire la indicațiile date de staff.

Tehnicianul s-a ridicat de pe bancă și a mers până la marginea terenului, pășind cu un picior chiar în terenul de joc și gesticulând către jucătorii săi, deși regulamentul spune clar că indicații pot oferi doar persoanele cu licență de antrenor și desemnate de club la începutul sezonului. Până acum, Rădoi respectase regulile întocmai, pe plan intern.

La un moment dat, după o fază care nu s-a terminat așa cum și-ar fi dorit, Rădoi - aflat la marginea terenului - s-a întors pe bancă și, nervos, a lovit acoperișul cu pumnul.

"Decizia era luată, chiar şi dacă băteam cu 7-0 plecam! Nu ştiu dacă este o decizie bună, dar aşa cred eu acum. Îmi asum toată răspunderea, nu se mai crede în ideile mele şi prefer să mor pe mâna mea!", a spus Mirel Rădoi, la finalul meciului Steaua - Astra 0-1.

În luna august, chiar înaintea meciului tur cu Rosenborg din play-off-ul pentru accederea în grupele Ligii Campionilor, Steaua a fost amendată cu 50.000 de euro și Mirel Rădoi a fost suspendat de UEFA, din cauză că, fără a avea licență de antrenor, a stat pe banca tehnică și a dat indicații din picioare la meciurile roș-albaștrilor din preliminarii.

În restul meciurilor jucate în Europa, Rădoi a rămas în tribune, iar în Liga 1 a evitat să se mai ridice de pe bancă, respectând noile reguli, până duminică, la meciul cu Astra. "Mă bucur că venirea mea a putut să schimbe regulamentul şi să facă anumite lucruri care trebuiau făcute de mult. Contează mai puţin cine şi câţi sunt împotriva mea. Atâta timp cât aceste decizii au fost luate, noi trebuie să le acceptăm.", spunea fostul fotbalist, care în acte a figurat ca director sportiv.

În octombrie, Steaua a mai primit o amendă, de această dată pe plan intern, în valoare de 1.000 de lei, din cauză că Mirel Rădoi și team managerul Marius Ianuli au întârziat aproximativ un sfert de oră la ședința tehnică dinaintea meciului cu Petrolul (0-0), iar jandarmii și observatorul partidei au consemnat acest lucru în raport.

8 iunie 2015 este data la care Mirel Rădoi şi-a început munca la Steaua.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑