Slovan şi Plzen au venit cu acelaşi avion. Astra, o enigmă pentru cehi: "Am auzit doar de Steaua!"



031 июля 2014

 

**VIDEO** Slovan şi Plzen au venit cu acelaşi avion. Astra, o enigmă pentru cehi:

Viktoria Plzen şi Slovan Liberec au uitat de rivalitatea din campionat şi au venit cu acelaşi avion la Bucureşti, pentru dublul duel româno - ceh din preliminariile Europa League.

Jucătorii lui Slovan au recunoscut că nu au apucat să-şi studieze adversarul, înainte de prima manşă de la Giurgiu, cu Astra. Din actuala ediţie a campionatului Cehiei a trecut doar o singură etapă şi ambele echipe care se dueluează cu românii au câte un punct.

Olandezul Kevin Luckassen, de la Slovan Liberec, a declarat: "Nu am auzit de această echipă, dar cred că va fi un meci dur. Nu am auzit niciodată de Astra. Am auzit doar de Steaua Bucureşti. Este o echipă mare din România. De alte echipe nu am auzit".

Anul trecut, Slovan Liberec a ajuns până în primăvara Europa League. A fost eliminată în 16-imi, de olandezii de la Alkmaar. Samuel Slovak, antrenorul lui Slovan Liberec, a spus:

"Noi suntem Liberec şi anul trecut ne-am descurcat bine în Europa League, dar şansele sunt la fel pentru ambele echipe. Noi avem mai multă experienţă, dar şi Astra este o echipă bună".

La Ploieşti, antrenorul Petrolului, Răzvan Lucescu jr., a susținut o amplă conferință de presă în cursul zilei de miercuri, înainte de prima manșă a turului III preliminar UEL, pe care "lupii" o vor disputa pe teren propriu, împotriva cehilor de la Viktoria Plzen.

Lucescu a vorbit despre așteptările pe care le are de la acest meci și a anunțat că nu are probleme de lot. Mutu, Toto Tamuz, Teixeira vor fi titulari pe stadionul "Ilie Oană", în meciul transmis LIVE pe Digi Sport 1 (VIDEO şi DETALII).

Pe de altă parte, CFR Cluj s-a deplasat în Belarus pentru meciul cu Dinamo Minsk, din turul 3 preliminar al Europa League. Ardelenii întâlnesc o echipă aflată într-o formă extraordinară.

Adversarii sunt în plin campionat, iar cele 8 victorii consecutive i-au propulsat in fruntea clasamentului. Antrenorul echipei din Gruia, Vasile Miriuţă, nu se sperie însă.

(Vom vedea acelaşi 11?) "90-99% da, pentru că este o perioadă aglomerată, vom juca din 3 în 3 zile, dar băieţii sunt după părerea mea pregătiţi fizic, psihic pot să facă faţă acestui tempo din 3 în 3 zile. Vom vedea pe parcurs ce schimbări voi face, dar în proporţie de 99% va juca acel 11 care a jucat în ultimele 3 meciuri", a declarat Vasile Miriuţă. 

Iuliu Mureşan, preşedintele de la CFR Cluj, a adăugat: "Sigur că ne-ar place să câştigăm acolo, dar nu vreau să fiu foarte optimist pentru că nu e cazul, să fim realişti, jucăm cu o echipa bună. O echipă mai bună decât Jagodina, din ce am vazut, şi probabil va fi mai greu".

Feroviarii isi pun bazele in Gregory Tade, autor al unei duble in disputa cu nemtenii. "Eu îmi doresc ca Tade să joace foarte bine şi nu numai el, eu sper să fie acel atacant de care avem nevoie, să marcheze 10 - 15 goluri în acest sezon", a mai spus Vasile Miriuţă.

 

Astra - Slovan Liberec, ora 19:00

Dinamo Minsk - CFR Cluj, ora 20:00

Petrolul - Viktoria Plzen, ora 21:00, Digi Sport 1 şi www.digisport.ro şi m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑