Giurgiuvenii, încântați după remiza cu West Ham: "Am jucat extraordinar, ca o echipă mare"



031 июля 2015

 

**VIDEO** Giurgiuvenii, încântați după remiza cu West Ham:

Astra Giurgiu a obţinut un rezultat excelent în prima manşă din turul 3 preliminar al Europa League. Echipa lui Marius Şumudică a remizat pe terenul lui West Ham United, scor 2-2, reuşind să revină de la 0-2, şi păstrează şanse mari la calificarea în play-off.

La finalul partidei de la Londra, preşedintele giurgiuvenilor, Dani Coman, era încântat de prestaţia jucătorilor Astrei şi de egalul scos de împotriva londonezilor.

"A fost un meci foarte greu. Am întâlnit o echipă extraordinară, cu jucători de milioane de euro.

În prima repriză, ne-am apărat foarte bine, dar valoarea jucătorilor lui West Ham şi-a spus cuvântul. A doua repriză ne-a aparţinut în totalitate. Ne-am creat foarte multe ocazii şi am jucat extraordinar. Am arătat ca o echipă mare", a declarat Coman, la "Digi Sport Special".

Oficialul Astrei recunoaşte, însă, că West Ham este un adversar extrem de valoros, dar rpmâne optimist în privinţa şanselor de calificare.

"Este un rezultat mare, dar încă nu am realizat nimic. ştim că ne aşteaptă un meci mult mai greu la retur. Am văzut valoarea adversarului şi trebuie să jucăm poate chiar mai bine decât am făcut-o în a doua repriză de la Londra. Însă cred cu tărie în calificare", a precizat Coman.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑