Bayern Munchen şi Wolfsburg se vor duela pentru Supercupa Germaniei



031 июля 2015
Foto: abendzeitung-muenchen.de

Bayern Munchen şi Wolfsburg se vor bate pentru Supercupă, în această seară. Bavarezii nu au mai câştigat acest trofeu din 2012, de când a fost preluată de Pep Guardiola.

De partea cealaltă, Wolfsburg va încerca pentru a doua oară în istorie să cucerească acest trofeu. În 2009, echipa antrenată acum de Dieter Hecking a pierdut în faţa formaţiei Werder Bremen, scor 2-1, meciul pentru Supercupă.

"Acest meci este mai important decât acum doi ani. În primul meu meci de acum doi ani, am ieşit pe teren cu scopul de a învinge. În calitate de campioni ai Germaniei suntem obligaţi să o facem", a declarat tehnicianul de la Bayern Pep Guardioala.

"Ambele echipe nu vor fi pregătite sută la sută. Va fi un start de sezon neobişnuit. Din alt punct de vedere este meciul dintre campioana Germaniei şi deţinătoarea Cupei. Va fi un duel interesant în care cele două formaţii îşi doresc victoria", a spus directorul sportiv al Wolfsburg Klaus Allofs. 

Recent, presa internaţională a anunţat că antrenorul lui Bayern Munchen, Pep Guardiola, va părăsi campioana Germaniei în 2016 şi va prelua Manchester City. Această informaţie a fost confirmată şi de legenda bavarezilor, Stefan Effenberg.

"Voi face tot ce îmi stă în puteri pentru binele clubului. Un an, acest an, doi ani, trei ani? Încă nu am decis. Poate Stefan Effenberg ştie mai multe decât mine. Aşa că îl voi telefona. Nu am fost ofertat de niciun club din lume. Sunt fericit aici şi voi da tot ce am mai bun", a remarcat Guardiola. 

Supercupa Germaniei dintre Bayern Munchen şi Wolfsburg se va disputa pe Wolkswagen Arena cu începere de la ora 21.30 de minute.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑