Vor mai pleca jucători de la Steaua! Gâlcă nu se poate opune: “Eu, din câte știu, Tănase e unul!” 



031 августа 2014

 

**VIDEO** Vor mai pleca jucători de la Steaua! Gâlcă nu se poate opune: “Eu, din câte știu, Tănase e unul!” 

Ratarea calificării în grupele UEFA Champions League a stricat planurile conducerii Stelei în ceea ce privește transferurile de jucători, iar în acest moment e posibil ca mai mulți fotbaliști să plece din curtea campioanei.

Unul dintre cei nominalizați chiar de antrenorul Costel Gâlcă e Cristi Tănase. Schimbat în chiar debutul returului de la Sofia, cu Ludogorets, când i-a recidivat o accidentare mai veche, Tănase nu știe când va fi complet refăcut, iar Gâlcă spune că s-ar putea despărți de echipă.

Întrebat dacă vor mai pleca jucători din Ghencea, tehnicianul a răspuns, la finalul partidei cu Viitorul, câștigată de Steaua cu 1-0 (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII): “Tot ce se poate. Eu, din câte știu, Tănase e unul. Tot ce se poate.”

Pe de altă parte, președintele Stelei, Valeriu Argăseală, spune că nu a existat și nici nu există acum vreo ofertă pentru decarul din Ghencea:

“De la echipă nu cred că or să mai plece. Sau, chiar dacă o să apară vreo ofertă, care până în momentul ăsta nu e apărută, discuțiile vor fi mai întâi cu clubul și apoi, dacă se pune problema plecării unui jucător.

Pentru Tănase n-a venit absolute niciun fel de ofertă oficială. Nu există ofertă pentru Cristi Tănase, asta vă pot confirma.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑