Nikola Cacic-Frederico Silva , finala Futures Brașov (10:30), ÎN DIRECT la Digi Sport 3



031 августа 2014

**Nikola Cacic-Frederico Silva**, finala Futures Brașov (10:30), ÎN DIRECT la Digi Sport 3

S-au stabilit finaliştii turneului futures de la Braşov, care se vor înfrunta în direct la Digi Sport 3, duminică, 31 august, de la 10:30.

În prima semifinală, s-au întâlnit italianul Filippo Leonardi şi portughezul Frederico Silva, cap de serie numărul doi. Leonardi a condus cu 2-0 în startul partidei, însă câştig de cauză a avut Silva. După 6-3 în primul set, portughezul a fructificat abia a şaptea minge de meci şi s-a impus cu acelaşi scor.

Cealaltă semifinală a fost câştigată de principalul favorit al turneului, Nikola Cacic. Jucătorul sârb a avut nevoie tot de două seturi pentru a trece de cehul Roman Jebavy. Break-ul reuşit de Cacic în start i-a fost suficient sârbului, care şi-a adjudecat primul set cu 6-4. Actul secund n-a avut istoric. Cacic s-a impus cu 6-0 şi s-a calificat în prima sa finală din acest an.

”Voi juca împotriva portughezului Silva, este foarte tânăr și talentat. Joacă bine, l-am urmărit puțin aici. Nu îl cunoșteam înainte de acest turneu. Sunt principalul favorit, așa că poate am puțin presiune din acest punct de vedere, dar vom vedea la ora jocului ce va fi”, a declarat Nikola Cacic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑