Gâlcă nu concepe să îl piardă și pe Szukala: "Dacă vrem titlul, trebuie să rămână"



031 августа 2014

 

Intens discutată în ultimele zile, o eventuală plecare a lui Lukasz Szukala este de neconceput pentru Costel Gâlcă. Fundașul polonez mai are contract cu Steaua până la finalul sezonului și ar putea părăsi încă de acum corabia campioanei.

Impresarul fotbalistului, Anamaria Prodan, a dezvăluit la "Digi Sport Special" că așteaptă propunerea Stelei pentru fundașul polonez, care și-ar dori să rămână în România. Cu toate acestea, este dorit intens în Arabia Saudită, țară în care ar putea câștiga o sumă mult mai mare (DETALII ȘI VIDEO AICI).

Întrebat de acest lucru la conferința de presă de după meciul cu Viitorul (1-0 DETALII ȘI VIDEO AICI), Gâlcă a avut o poziție tranșantă: "Dacă vrem să ne batem la campionat, Szukala nu trebuie să plece de la Steaua."

Antrenorul Stelei este conștient că există șanse mari să își piardă unul dintre cei mai buni jucători: "Eu din câte știu Tănase este posibil să plece." a recunoscut Gâlcă.

Tehnicianul campioanei nu a trecut încă peste ratarea calificării în grupele UEFA Champions League și consideră că și subțirimea lotului a înclinat balanța în defavoarea Stelei:

"Lotul este scurt, pentru că suntem angrenați în multe competiții. Dacă nu mă înșel, când am început meciurile pentru calificarea în UCL suntem echipa cu cele mai multe victorii. Cred că dacă aveam un lot mai amplu, cu siguranță că altfel era rezultatul de la Sofia. Aștept în continuare un atacant. Dacă îl aveam sănătos pe Sânmărtean, sunt sigur că ne calificam în UCL.", este de părere Costel Gâlcă.

Deși campionatul intră în pauză pentru acțiunile echipelor naționale, jumătate din lotul Stelei nu va avea parte de repaus. Printre jucătorii neconvocați la naționala României se numără însă Sânmărtean:

"12 jucători vom avea convocați. Este vorba de loturile naționale ale României, dar și cele din alte țări. Din câte știu, Sânmărtean nu este convocat. A jucat cu infiltrații, nu poate să se odihnească bine noaptea.", a conchis Gâlcă.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑