Noi bombardamente la Donețk, la baza de pregătire a lui Șahtior. "E demență!"



031 августа 2014

 

**VIDEO** Noi bombardamente la Donețk, la baza de pregătire a lui Șahtior.

Baza de antrenament a lui Şahtior a fost distrusă parţial în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce două obuze au lovit clădirea în care echipa lui Mircea Lucescu se pregătea până la începerea ostilităților din zonă.

Antrenorul român a decis să mute echipa la Kiev pentru că şi stadionul din Doneţk a fost atins de bombardamente, în urmă cu o săptămână (FOTO și DETALII AICI). Campioana Ucrainei se pregăteşte la Kiev şi joacă meciurile de acasă la Lvov, localitate din vestul ţării, unde nu există conflicte între ucraineni şi separatiştii proruşi.

În UEFA Champions League, Șahtior face parte din Grupa H, alături de Athletic Bilbao, FC Porto si BATE Borisov.

"Două proiectile au lovit direct clădirea principală şi au distrus nivelul superior, unde echipa stătea în cantonament. Zona de relaxare şi sala de forţă au fost complet devastate. Pompierii s-au luptat cu flăcările toată noaptea şi au reuşit să stingă incendiul.", se arată într-un comunicat al clubului din Ucraina.

Antrenorul campioanei Ucrainei, Mircea Lucescu, este la curent cu ultimele vești venite de la Donețk și caracterizează drept "o demență" acțiunile rușilor din zona Donbass, care dă și numele arenei din orașul minier.

"De aseară știam că a luat foc acoperișul. E o demență ce se întâmplă acolo. Acest stadion era mândria Donbass-ului, mândria Ucrainei. Nu cred că există în lume în momentul de față așa ceva, dar asta e...", a declarat Mircea Lucescu, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Sursa foto: shakhtar.com

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑