Faza care l-a scos din minţi pe Gică Hagi şi reacţia nervoasă în urma căreia a fost eliminat



031 августа 2015

 

**VIDEO** Faza care l-a scos din minţi pe Gică Hagi şi reacţia nervoasă în urma căreia a fost eliminat

Viitorul a suferit prima înfrângere din acest sezon, în meciul disputat în deplasare cu Steaua. Roş-albaştrii s-au impus la limită, 1-0, însă Gică Hagi a contestat dur arbitrajul. 

În minutul 66 al partidei de pe Arena Naţională, Viitorul a cerut penalty. Cristi Ganea a primit o minge în careul Stelei, flancat de Adi Popa, după care jucătorul oaspeților a căzut în careu, dar nu s-a dictat nimic.

Faza l-a scos din minți pe Gică Hagi, care a avut o reacție nervoasă la adresa arbitrului de rezervă. Antrenorul Viitorului a fost trimis ulterior în tribună.

“Mai clar ca ăsta nu există penalty. Steaua nu are nevoie de așa ceva, dacă vrea să fie echipă mare. E un penalty foarte clar care trebuia să fie dat. Trebuia să dea penalty, poate ratam. Dar noi am fost peste Steaua.”, a spus Hagi, la finalul partidei.

După 9 etape disputate din Liga 1, Viitorul se află pe podium. Trupa lui Hagi ocupă locul 3, cu 16 puncte, cu unul mai puţin decât Dinamo şi la 4 lungimi în spatele liderului Astra. Steaua are tot 16 puncte, dar ocupă abia poziţia a cincea, din cauza golaverajului inferior.

VIDEO Faza în urma căreia Gică Hagi a avut o reacţie necontrolată:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑