Jovetic are deja trei goluri în primele sale două meciuri la Inter! Milanezii s-au impus cu 2-1 la Carpi



031 августа 2015

**VIDEO** Jovetic are deja trei goluri în primele sale două meciuri la Inter! Milanezii s-au impus cu 2-1 la Carpi

Start bun de sezon pentru Inter, care tocmai a obținut prima victorie a sezonului în deplasările din Serie A, scor 2-1 pe terenul nou-promovatei Carpi. A fost nevoie de o "dublă" a muntenegreanului Stevan Jovetic (25 de ani), pentru ca milanezii să plece acasă cu toate punctele.

După reușita din prima etapă, la 1-0 cu Atalanta (în minutul 90+3), Jovetic a recidivat pe stadionul din Modena, unde a punctat în minutele 31 și 89 (penalty). Di Guadio egalase pentru nou-promovata Carpi în minutul 81. Interul lui Roberto Mancini, care a avut un singur italian în echipa de start - pe Santon - are punctaj maxim după două etape.

Echipa lui Inter: Handanovic - Santon, Miranda, Murillo, Juan Jesus - Guarin, Medel, Kondogbia - Palacio, Brozovic, Jovetic. Au mai jucat Nagatomo, Hernanes și Ranocchia.

Pentru Jovetic, care a costat 12 milioane de euro în această vară, a fost cel de-al treilea gol în primele sale două meciuri oficiale la Inter, pentru care a jucat 163 de minute în Serie A. Muntenegreanul are astfel un bilanț de un gol la fiecare 55 de minute!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑