Doi tineri de la Viitorul, aproape de prima convocare la naţională: "Am ţinut cont de miza meciurilor"



031 августа 2015

**Doi tineri de la Viitorul, aproape de prima convocare la naţională:**

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Anghel Iordănescu a susţinut o conferinţă de presă, în care a prefaţat partidele cu Ungaria şi cu Grecia, din preliminariile CE 2016

Selecţionerul a convocat 3 debutanţi la echipa naţională, Steliano Filip, Denis Alibec şi Constantin Budescu (n.r. a mai fost în lot, dar nu a jucat niciun minut) şi afirmă că alte două nume noi erau pe lista sa: Florin Tănase şi Dragoş Nedelcu, de la Viitorul.

"Îmi place echipa lui Gică Hagi, îmi place tinerețea lor. Am urmărit doi jucători, Florin Tănase și Dragoș Nedelcu. Au fost la un pas de convocare. Din păcate, nici evoluția lor n-a fost cea aşteptată și am ţinut cont şi de miza meciurilor...mă gândeam să-i chem pentru ei. Și așa avem trei debutanți. Steliano Filip de la Dinamo, este într-o formă bună", a afirmat Anghel Iordănescu.

Dragoş Nedelcu are 18 ani şi poate juca atât ca fundaş central, cât şi ca mijlocaş la închidere. Florin Tănase are 20 de ani şi joacă extremă stângă sau atacant.

CLICK AICI pentru a vedea lotul complet al României pentru partidele cu Ungaria şi Grecia

Meciul Ungaria - România este programat vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Groupama Arena din Budapesta. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei. Luni, 7 septembrie, la București, pe Arena Națională, tot de la 21:45, România va disputa meciul cu Grecia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑