Două echipe asiatice riscă retrogradarea după ce și-au marcat 5 autogoluri!



031 октября 2014

 

**VIDEO** Două echipe asiatice riscă retrogradarea după ce și-au marcat 5 autogoluri!

La mijlocul acestei săptămâni, două echipe din Indonezia s-au întrecut în a-și marca autogoluri, fiecare grupare având scopul de a evita calificarea în faza următoare a play-off-ului, unde ar fi urmat să întâlnească o formație suspectată că este patronată de șefi ai lumii interlope, respectiv Pusamania Borneo FC.

Meciul dintre PSIS Semarang şi PSS Sleman s-a încheiat cu 2-3 în favoarea primilor, după ce pe teren s-au înscris nu mai puțin de cinci autogoluri, întânirea fiind catalogată drept o “parodie” de către cei care au asistat la joc. Sarabanda autogolurilor a început în minutul 78, până când scorul a fost egal, 0-0. Oaspeții și-au introdus de două ori mingea în poartă, pentru ca apoi gazdele să-i imite de trei ori până la final.

La doar o zi distanță de la așa-zisa partidă, Comisia de Disciplină a Asociației Indoneziene de fotbal a anunțat că cele două cluburi au fost descalificate din competiţie și ar putea fi retrogradate în eșalonul următor.

"Au încălcat principiul de bază al fotbalului, care se bazează pe păstrarea sportivității și a integrității. Vom continua ancheta și vom sta de vorbă cu toți jucătorii, cu antrenorii și cu restul oficialilor. Dacă vom găsi o altă dovadă privind eventualul aranjament al meciului, atunci vor avea parte de o sancțiune și mai gravă.

Ambele echipe ar putea fi retrogradate. Vom lua o decizie menită să salveze restul competiției", a spus Hinca Pandjaitan, președintele forului fotbalistic indonezian.

Unul dintre jucători, Komaedi, a marcat cele două dintre cele trei autogoluri ale lui PSIS: "Nu știu ce s-a întâmplat. Am fost confuzi cu toții, atât eu, cât și colegii mei".

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑